Kriszti brownie csodája
Gárdosi Kriszti Testszerviz konzultánsunk összedobott egy egyszerű és csodálatos brownie-t. Ahány brownie, annyi féle. Egy a fontos számunkra, hogy egészséges legyen, bármikor ehessük és könnyű legyen az elkészítése.
Hozzávalók:
100g vaj
2 tábla 70-85%-os étcsoki
4 tojás
100g. darált mandula/mandulaliszt
60-70g cukornak megfelelő édesítő
Elkészítés:
1. Gőz fölött elkezdem olvasztani a csokit és a vajat
2. A mandulalisztet összekeverem a tojással és az édesítővel
3. Lassanként hozzáadom az olvasztott csokis vajat a mandulás keverékhez
4. Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntöm
5. 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel 10-12 percig sütöm - 10 percnél érdemes megnézni, hogy jó-e, nehogy kiszáradjon.
Köszönjük a receptet és a fotót Gárdosi Kriszti Testszerviz konzultánsnak!