Maca gyökér – egy kiváló energiaforrás
A Maca fogyasztása azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.
A maca, mint természetes erősítőszer
A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…
Kiváló tápanyagforrás
A macagyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. Azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.
A Maca:
● Segít növelni a szexuális potenciált
● Elősegíti a szexuális vágyat
● Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát
● Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét
● Támogatja mind a férfi és női nemi működést.
● A nőknél hozzájárulhat a változó kor után is a csontok erejének fenntartásához
● Kiváló energiaforrás
● Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt
● Segít fenntartani az optimális állóképességet és életerőt