A MaDia vércukor kontroll gyógynövény-komplex 14 gondosan válogatott növényt tartalmaz, amelyek régóta ismertek a vércukorszint stabilizálásában és az anyagcsere támogatásában játszott szerepükről.
A gurmar, keserű dinnye, fahéj, görögszéna, moringa és fekete mag gyógynövények ebben a termékben szinergiában működnek, ami azt jelenti, hogy együttesen erősítik egymás hatását.
Ez a szinergia segíti a vércukorszint stabilizálását, támogatja az inzulinérzékenységet, és mérsékelheti az étkezések utáni vércukorszint-ingadozásokat.
A MaDia gondosan válogatott gyógynövényei természetes módon segítenek csökkenteni a gyulladásokat és védeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Ez a kettős hatás nemcsak a vércukorszint szabályozásában, hanem a szervezet hosszú távú egyensúlyának fenntartásában is kulcsszerepet játszik.
A MaDia a hagyományos tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.
Ez azt jelenti, hogy a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és hatóanyagainak összehangolásával olyan egyedi formulát hoztunk létre, amely hatékonyan támogatja a szervezet természetes egyensúlyát. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.
MaDia - a név eredete
A MaDia terméknév második - Dia - része a görög diabetes (görögül: διαβήτης) szóból ered, ami a cukorbetegségre használt kifejezés, jelentése: átfolyás. (Ez a cukor vizelettel történő emelkedett kiválasztására utal.) A megelőző Ma (tibetiül: མ) szótag egy un. negatív előtag, egy tibeti fosztóképző, így a MaDia (tibetiül: མ་དིཨ) szó egy átfolyás-nélküli, diabétesz-nélküli állapotot jelöl, amit a termékkel próbálunk elérni.
Milyen problémákra nyújthat megoldást a MaDia gyógynövény-komplex?
A MaDia gyógynövény-komplex a benne található gyógynövényeknek köszönhetően, mint pl. a gurmar, a keserű dinnye, a fahéj, a görögszéna, a moringa és a fekete mag természetes támogatást nyújthat a vércukorszint szabályozásához, és enyhítheti a cukorbetegséghez kapcsolódó tüneteket. Az alábbiakban összefoglaljuk a rendszeres használat előnyeit:
- hozzájárulhat a vércukorszint stabilizálásához és normalizálásához,
- csökkentheti étkezések után jelentkező vércukor-emelkedés,
- támogatja inzulinérzékenység (inzulinrezisztencia) javítása,
- mérsékelheti a cukor utáni sóvárgást,
- csökkentheti a magas vércukorszint által kiváltott gyulladásokat,
- támogathatja az egészséges anyagcsere-folyamatokat,
- támogatja a cukrok emésztését és anyagcseréjét.
- hozzájárulhat az energiaszint fenntartásához,
- támogathatja a szív- és érrendszer egészségét a vércukorszint szabályozásával.