Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

BioMenü BIO CHLORELLA és SPIRULINA ALGA kapszula 60 db
BioMenü BIO CHLORELLA és SPIRULINA ALGA kapszula 60 db
3 980 Ft
ÚJ

BioMenü BIO CHLORELLA és SPIRULINA ALGA kapszula 60 db

BioMenü BIO CHLORELLA és SPIRULINA ALGA kapszula 60 db
BioMenü BIO CHLORELLA és SPIRULINA ALGA kapszula 60 db

Immunerősítés, méregtelenítés, egyedülállóan magas tápérték, praktikus kapszulában!

A két legnépszerűbb alga kombinációja egyetlen kapszulában, vitamin-, ásványi anyag- és fehérjekomplex

 

3 980 Ft
Részletek
Részletek

 

A chlorella és a spirulina egysejtű algák, amelyek édesvízi medencékben tenyésznek. Az algák gyorsan növekednek és könnyen betakaríthatók. A történelmi feljegyzések szerint a spanyol konkvisztádorok azt tapasztalták, hogy az aztékok élelmiszer-forrásként fogyasztják. Manapság még a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai is fogyasztják.

CHLORELLA

A chlorella egy egysejtű kék-zöld alga, amely a szubtrópusi és trópusi vizekben tenyészik. A chlorellát szűrt, természetes vízben tenyésztik, szigorú ellenőrzés mellett. A chlorella szerves anyagokban gazdag. A chlorella sejtet kemény fal védi. Ezt a sejtfalat őrléssel törik meg. A tört sejtfal lehetővé teszi, hogy a termék tápanyagai biológiailag könnyen hasznosíthatóak legyenek.

SPIRULINA

A spirulina egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A nem szennyezett tavakból gyűjtött spirulina mikroszkopikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén friss vízben termesztenek. A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása.

A chlorella 9 lenyűgöző egészségügyi előnye

Az alábbiakban az interneten közzétett tudományos kísérletekkel és vizsgálati eredményekkel alátámasztott megállapítások találhatók, azonban ezek nem a termékeink vizsgálatából levont következtetések.

A spirulinán kívül létezik egy másik népszerű alga a piacon: a chlorella. Ez a tápanyagdús alga is nagy figyelmet kapott az egészségére gyakorolt hatásai miatt. Ezenkívül ígéretesnek mutatkozik a koleszterinszint javításában és a test toxinoktól való megszabadításában.

Mi az a chlorella?

Chlorella tabletta 

A chlorella egysejtű, zöld édesvízi alga. Több mint 30 különféle faja létezik, de a kutatások leggyakrabban két típusra, a chlorella vulgaris és a chlorella pyrenoidosa fajtákra fókuszálnak.

Mivel a chlorellának kemény a sejtfala, amelyet az emberek nem tudnak megemészteni, előnyeinek kiaknázása érdekében étrend-kiegészítőként kell szedni. Kapszula, tabletta és por formájában is kapható.

Amellett, hogy táplálék-kiegészítőként használják, a chlorella biodízel üzemanyagként is alkalmazható.

A tanulmányok azt mutatják, hogy számos egészségügyi előnye lehet. Itt van közülük 9.

1. Nagyon tápláló

A chlorellát lenyűgöző táplálkozási profilja miatt „szuper élelmiszernek” nevezik. Míg a pontos tápanyagtartalma a fejlődési körülményeitől, a fajtájától és a feldolgozásának módjától függ, egyértelmű, hogy számos hasznos tápanyagot tartalmaz:

  • Fehérje: A chlorella 50–60%-a fehérje. Ráadásul teljes fehérjeforrás, vagyis mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza.
  • B12-vitamin: Egyes chlorella-fajták tartalmazhatnak B12-vitamint is, de ennek pontosítására további vizsgálatokra van szükség.
  • Vas és C-vitamin: A chlorella jó vasforrás lehet. Az étrend-kiegészítőtől függően a napi szükséglet 6–40%-át fedezheti. Egyúttal kiváló C-vitamin-forrás, ami segíti a vas felszívódását.
  • Egyéb antioxidánsok: Ezek az apró zöld sejtecskék az antioxidánsok széles skáláját biztosítják.
  • Egyéb vitaminok és ásványi anyagok: A chlorella kis mennyiségben tartalmaz magnéziumot, cinket, rezet, káliumot, kalciumot, folsavat és más B-vitaminokat.
  • Omega-3: Mint más algák, a chlorella is tartalmaz omega-3 zsírsavat. Mindössze 3 gramm chlorellában 100 mg omega-3 található.
  • Rost: Nagy mennyiségben a chlorella jó rostforrás lehet. A legtöbb étrend-kiegészítő még 1 gramm rostot sem tartalmaz adagonként.

A chlorella sok tápanyagot, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és omega-3 zsírokat tartalmaz, a pontos mennyiségek márkánként eltérhetnek

2. Megköti a nehézfémeket, segíti a méregtelenítést

A chlorella megmutatta, hogy képes a szervezet méregtelenítésére. Valójában az állatkísérletek azt mutatják, hogy hatékonyan segít eltávolítani a nehézfémeket és más káros vegyületeket a szervezetből.

A nehézfémek tartalmaznak néhány – kis mennyiségben nélkülözhetetlen – elemet, például vasat és rezet, de ezek és más nehézfémek, például a kadmium és az ólom nagyobb mennyiségben mérgezőek lehetnek. Bár ritkán fordul elő, hogy az emberek szervezetében veszélyes mennyiségű nehézfém található, az emberek szennyezés vagy bizonyos munkák, például bányászat következtében nehézfémterhelésnek lehetnek kitéve. Állatok esetében az algákról, köztük a chlorelláról is kiderült, hogy gátolja a máj, az agy és a vesék nehézfém-toxicitását.

Továbbá, a chlorelláról kimutatták, hogy segít csökkenteni az egyéb káros vegyi anyagok – mint például a dioxin – mennyiségét, amelyek néha megtalálhatók az élelmiszerekben.

Ezen bizonyítékok alapján úgy tűnik, hogy a chlorella hozzájárulhat a szervezet természetes méregtelenítő-képességének fokozásához.

A chlorella segíthet a szervezet méregtelenítésében, ha nehézfémekhez és más toxinokhoz kötődik

3. Javíthatja immunrendszer működését

Az immunrendszer segít a fertőzések elleni küzdelemben, hozzájárulva az egészség megőrzéséhez. Állati- és humán vizsgálatok során is bebizonyosodott, hogy a chlorella fokozza az immunválaszt, bár az eddigi bizonyítékok korlátozottak.

Egy kis tanulmányban a férfiak több antitestet termeltek a chlorella, mint a placebó szedésekor. Az antitestek segítenek harcolni a testben lévő idegen betolakodók ellen, vagyis ez a megállapítás meglehetősen ígéretes. Egy másik kis, nyolchetes vizsgálatban egészséges felnőttek, akik chlorellát szedtek, a fokozott immunaktivitás markereit mutatták.

Mindazonáltal a megállapítások vegyesek voltak, néhány tanulmány kevés vagy semmilyen hatást nem mutat. Például egy tanulmány megállapította, hogy a chlorella-kiegészítők fokozták az immunfunkciót az 50–55 éves résztvevőknél, de az 55 évnél idősebbeknél nem.

Tehát lehetséges, hogy a chlorella immunerősítő hatással bírhat egyes populációkban és korcsoportokban, de nem mindegyikben. Több és nagyobb léptékű tanulmányra van szükség.

A chlorella erősítheti az immunműködést azáltal, hogy növeli az immunrendszer különböző részeinek aktivitását

4. Segíthet javítani a koleszterinszintet

Számos tanulmány szerint a chlorella-kiegészítők segíthetnek a koleszterinszint csökkentésében.

Számos tanulmány kimutatta, hogy napi 5–10 gramm chlorella csökkentette az összes- és az LDL-koleszterin- és a trigliceridszintet magas vérnyomású és/vagy enyhén emelkedett koleszterinszintű alanyoknál.

A chlorellában található alábbi összetevők segíthetnek javítani a vér lipidszintjét:

  • Niacin: egy B-vitamin fajta, amely közismerten csökkenti a koleszterinszintet
  • Rost: koleszterinszint-csökkentő szer
  • Karotinoidok: kimutatták, hogy természetesen csökkentik a koleszterinszintet
  • Antioxidánsok: segítenek megakadályozni az LDL-koleszterin oxidációját, amelyről ismert, hogy hozzájárul a szívbetegségekhez

A chlorellában található tápanyagok, beleértve a niacint, a rostot, a karotinoidokat és az antioxidánsokat, segíthetnek a koleszterinszint csökkentésében

5. Antioxidánsként hat

A chlorella számos antioxidánsnak minősülő vegyületet tartalmaz, beleértve a klorofillt, a C-vitamint, a béta-karotint, a likopint és a luteint. Ezek az antioxidánsok számos krónikus betegség elleni küzdelemben segíthetnek.

Ezen antioxidánsok némelyike csökkenti a fejlett glikációs végtermékek (AGE) termelését, amelyek a cukorbetegség számos szövődményét idézik elő.

Állat- és laboratóriumi vizsgálatok során a chlorella befolyásolta a gének öregedését.

Ezenkívül egy emberi tanulmány kimutatta, hogy a chlorella-kiegészítők megnövelték az antioxidáns szintet a krónikus dohányosoknál, akiknél nagyobb az oxidatív károsodás kockázata.

Bár e kutatások nagy része ígéretes, de még gyerekcipőben járnak.

A chlorella antioxidáns tartalma némi védelmet nyújthat a krónikus betegségekkel szemben, de ennek megerősítéséhez további emberi vizsgálatokra van szükség

6. Segít kontroll alatt tartani a vérnyomást

A chlorella-kiegészítők elősegíthetik a szív és a vese egészségének megőrzését, ami elengedhetetlen a normális vérnyomás fenntartásához.

Egy tanulmányban az enyhén magas vérnyomásban szenvedők 12 héten keresztül naponta 4 gramm chlorellát fogyasztottak. A kísérlet végére ezeknek az embereknek alacsonyabb lett a vérnyomásuk, mint a placebót szedő résztvevőknek.

Egy másik, egészséges férfiaknál végzett kis tanulmány kimutatta, hogy a chlorella-kiegészítők szedése az artériák nagyobb rugalmasságához kapcsolódott, ami befolyásolja a vérnyomást.

Ennek elmagyarázására az egyik elmélet az, hogy a chlorella egyes tápanyagai, köztük az arginin, a kálium, a kalcium és az omega-3, segítenek megvédeni az artériákat a megkeményedéstől.

A chlorella egyes kutatásai rámutattak a vérnyomáscsökkentő hatásra, számos tápanyagáról kimutatták, hogy megakadályozza az artériák megkeményedését

7. Javíthatja a vércukorszintet

Egyes kutatások azt mutatják, hogy a chlorella segíthet csökkenteni a vércukorszintet.

Egy tanulmány megállapította, hogy a chlorella 12 héten át történő szedése csökkentette az éhomi vércukorszintet mind egészséges egyénekben, mind azokban, akik esetében nagy a kockázata az életmóddal összefüggő betegségek kialakulására.

Más vizsgálatok kimutatták, hogy a chlorellával történő étrend-kiegészítés javítja a vércukorszint-szabályozást és növeli az inzulinérzékenységet alkoholmentes zsírmájbetegségben szenvedő betegeknél.

Még nem áll rendelkezésre elegendő kutatás annak megállapítására, hogy a vércukorszint kezeléséhez chlorellát kell szedni, de más terápiákkal kombinálva segíthet.

A chlorella-kiegészítők szedése csökkentheti a vércukorszintet és növelheti az inzulinérzékenységet

8. Segíthet a légzőszervi betegségek kezelésében

A légzőszervi betegségek, például az asztma és a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) kezelése gyakran megköveteli a gyulladás visszaszorítását.

A chlorella tartalmaz néhány összetevőt, amelyek segíthetnek a gyulladás csökkentésében, beleértve számos antioxidánsát.

Egy tanulmány megállapította, hogy a chlorella-kiegészítők javították az antioxidáns státuszt a COPD-ben szenvedő betegeknél, de ez nem vezetett a légzési képesség javulásához.

További vizsgálatokra van szükség a légzőszervi állapotokra gyakorolt valódi hatásának megállapításához, viszont a chlorella segíthet a gyulladás leküzdésében.

A chlorellában található antioxidánsoknak gyulladáscsökkentő hatása lehet, amelyek javíthatják az asztma és más légzőszervi betegségek tüneteit

9. fokozhatja az aerob állóképességet

Csak egyetlen tanulmány vizsgálta a chlorella hatását az aerob állóképességre, az viszont pozitív hatást mutatott.

A kutatók fiatal felnőttek egy csoportjának négy héten keresztül napi 6 gramm chlorellát, illetve placebót adtak. A vizsgálat végén a chlorella csoportnak szignifikánsan javult a képessége a tüdő oxigénnel való telíthetőségére, ami fontos tényező az állóképesség szempontjából. A placebo csoport nem tapasztalt változást az állóképesség terén.

Ennek az oka a chlorella elágazó láncú aminosav-tartalma lehet. Az elágazó láncú aminosav három aminosavból áll, amelyekről – különböző tanulmányok szerint – kiderült, hogy javítják az aerob teljesítményt.

A chlorella javíthatja az aerob teljesítményt, bár ennek az előnynek a tudományos támogatása korlátozott

Egyéb lehetséges előnyök

Számos más lehetséges előny is felmerült, de kevés kutatás támasztja alá ezeket az állításokat.

Íme néhány egészségre vonatkozó – kevésbé alátámasztott – állítás:

  • Elősegítheti a szem egészségét: A chlorella luteint és zeaxantint tartalmaz, két karotinoidot, amelyek védik a szemet és csökkentik a makula degeneráció kockázatát.
  • Támogathatja a máj egészségét: A chlorella-kiegészítőkről kimutatták, hogy javítják a máj egészségének markereit a májbetegségben szenvedőknél. Az azonban nem világos, hogy előnyös-e az egészséges emberek számára.
  • Emésztéstámogatás: Számos forrás állítja, hogy a chlorella megkönnyíti az emésztést és csökkenti a puffadást. Ugyanakkor ezt egyetlen tanulmány sem támasztotta alá.
  • Enyhítheti a PMS-t: Anekdotikus bizonyítékok szerint a chlorella enyhítheti a premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit. Ez talán annak köszönhető, hogy a chlorella kalciumot és B-vitaminokat tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy csökkentik a PMS-t.

Bár nem történt konkrét kutatás ezen állítások alátámasztására, a chlorella tápanyagtartalma alapján elméletileg fennállhatnak ezek az előnyök.

 

Spirulina: A csodaalga, amit mindenkinek ismernie kell

A spirulina egy olyan szuperélelmiszer, amelyet egyre többen fedeznek fel és használnak az egészséges étrendjük részeként. De mi is pontosan a spirulina, és miért olyan különleges?

Mi az a spirulina?

 

A spirulina egy kék-zöld színű alga, amelyet édesvízi tavakban és tengeri farmokon tenyésztenek. Már az ősi civilizációk is, például az aztékok használták tápanyagokban gazdag ételként. Manapság biogazdálkodás és fenntartható mezőgazdasági módszerek segítségével termesztik.

Tápérték

Magas fehérjetartalom

A spirulina különösen gazdag fehérjében. A fehérjék fontosak a testünk sejtjeinek növekedéséhez és regenerálásához. A spirulina akár 60% fehérjét is tartalmazhat, ami meghaladja bármely más növényi alapú élelmiszer fehérjetartalmát.

Vitaminok

A spirulina tele van fontos vitaminokkal, mint a B1 (tiamin), B2 (riboflavin) és B3 (niacin). Ezek a vitaminok segíthetnek az energiatermelésben és az idegrendszer működésében.

Ásványi anyagok

Az algában található vas és magnézium is kiemelkedően fontos. A vas elengedhetetlen a vérünk oxigénszállításához, míg a magnézium számos biokémiai reakcióban játszik szerepet a testünkben.

Esszenciális aminosavak

A spirulina tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyek a testünk fehérjéinek építőkövei. Ezeket az aminosavakat a testünk nem tudja előállítani, ezért fontos, hogy az étrendünkben is jelen legyenek.

Egészségügyi előnyök

Immunrendszer erősítése

A spirulina támogathatja az immunrendszert, ezért segítségével könnyebben védekezhetünk a betegségekkel szemben.

Antioxidáns hatás

Az antioxidánsok segíthetnek a szabadgyökök elleni küzdelemben, amelyek károsíthatják a sejtjeinket. A spirulina erős antioxidáns hatású, ami hozzájárulhat a testünkben lévő sejtek védelméhez és a fiatalság megőrzéséhez.

Gyulladáscsökkentés

A spirulina gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bírhat, ami segíthet a krónikus betegségek megelőzésében és kezelésében.

Koleszterinszint kiegyensúlyozás

Tanulmányok azt mutatják, hogy a spirulina alga segíthet csökkenteni a „rossz” koleszterinek szintjét (LDL-koleszterin és trigliceridek). Ezzel egyidejűleg pedig képes lehet növelni a „jó” koleszterinszintet (HDL-koleszterin).

Méregtelenítés

Ez a típusú alga támogathatja szervezetünk méregtelenítését, mivel képes megkötni a nehézfémeket és más mérgező anyagokat.

Felhasználási módok

Spirulina por 

Táplálékkiegészítő

A spirulinát tabletta vagy kapszula formájában is fogyaszthatjuk, így könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe.

A spirulina mint smoothie hozzávaló

A spirulina por formájában is elérhető, ami tökéletes hozzávaló egy egészséges smoothie vagy turmix elkészítéséhez. Egy teáskanálnyi spirulina hozzáadása a reggeli italhoz nem csak tápanyagban gazdag, de egészséges is lehet. Az íze azonban ebben a formában nem mindenkinek tetszik.

Spirulina tabletta

A spirulina tabletta formában könnyedén lenyelhető és a jellegzetes spirulina alga íz sincs jelen. Ezért mindenki számára ajánlott, aki nem szereti a spirulina ízét.

Spirulina por

A spirulina por hozzáadható különböző ételekhez, például levesekhez, salátákhoz, vagy akár joghurthoz is.

Termelési módszerek

Tengeri farmok

A spirulinát gyakran tengeri farmokon termesztik, ahol a tengervízben található tápanyagokat hasznosítják.

Édesvízi tavak

A spirulina, amelyet édesvízi tavakban termesztenek, nagyon népszerű, mert ez a környezet optimális feltételeket biztosít az alga növekedéséhez.

Biotermelés

A biotermelés során a spirulinát vegyszerek és műtrágyák nélkül termesztik, ezért gyártása környezetbarát is.

Fenntartható gazdálkodás

A fenntartható gazdálkodás biztosítja, hogy a spirulina termesztése ne károsítsa a környezetet, ezért gyártása hosszú távon is fenntartható marad.

Piaci trendek

Növekvő kereslet

A spirulina iránti kereslet folyamatosan növekszik, ahogy egyre többen ismerik fel a benne rejlő lehetséges egészségügyi előnyöket.

Szuperélelmiszer kategória

A spirulina a szuperélelmiszerek közé sorolható, mivel rendkívül tápanyagdús. Talán ez az egyik legtöbb tápanyagot tartalmazó étel a földön.

Globális piac

A spirulina nemcsak helyi, hanem globális szinten is népszerű, és számos országban elérhető.

Online értékesítés

Az online értékesítés révén a spirulina könnyedén beszerezhető, közvetlenül a termelőtől vagy a forgalmazótól is.

Kutatások és tanulmányok

Klinikai vizsgálatok

Számos klinikai vizsgálat igazolhatja a spirulina egészségügyi előnyeit, beleértve az immunrendszer erősítését és a gyulladáscsökkentő hatását is.

Egészségügyi hatékonyság

Az egészségügyi hatékonyság terén végzett kutatások megerősítik, hogy a spirulina valóban jótékony hatással lehet a szervezetünkre.

Innovációk a termelésben

A spirulina termesztése és feldolgozása során alkalmazott innovációk folyamatosan javítják a termék minőségét és hozzáférhetőségét.

 

A spirulina egy hihetetlenül tápanyagdús alga, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezhet. Magas fehérjetartalma, vitaminjai és ásványi anyagai miatt egyre népszerűbb táplálékkiegészítő forrás lehet. Támogathatja az immunrendszer erősítését, antioxidáns hatású, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő tulajdonságokkal bír. Könnyen beilleszthető az étrendbe különböző formákban, és fenntartható módon termeszthető. Ahogy a kutatások és piaci trendek is mutatják, a spirulina a jövő egyik legígéretesebb szuperélelmiszere lehet.

 

Kék spirulina vagy zöld spirulina: Mi a különbség?

  1. Szín és megjelenés
    • Kék spirulina: A kék spirulina valójában egy kivonat a zöld spirulinából, amely a phycocyanin nevű kék pigmentet tartalmazza. Ez a pigment adja a kék spirulinának a gyönyörű kék színét.
    • Zöld spirulina: A zöld spirulina természetes formájában zöld, mivel tele van klorofillal, amely a fotoszintézishez szükséges zöld pigment.
  2. Összetétel
    • Kék spirulina: A fő különbség az összetételben a fikocianin (phycocyanin) magas koncentrációja, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet megvédeni a sejteket a károsodástól.
    • Zöld spirulina: A zöld spirulina széles spektrumú tápanyagokat tartalmaz, beleértve a fehérjéket, vitaminokat (B-vitaminok, K-vitamin), ásványi anyagokat (vas, magnézium), és klorofillt, ami méregtelenítő hatású lehet.
  3. Egészségügyi előnyök
    • Kék spirulina: Kiemelkedő antioxidáns hatása miatt segíthet a szervezetben lévő szabad gyökök semlegesítésében. Ez hozzájárulhat a gyulladások csökkentéséhez és az immunrendszer erősítéséhez.
    • Zöld spirulina: Általános egészségjavító hatású, amely támogathatja az immunrendszert, növelheti az energiaszintet, és segítheti a szervezetet a méregtelenítésben. Emellett javíthatja az emésztést és elősegítheti az izomépítést, magas fehérjetartalma miatt.
  4. Felhasználás
    • Kék spirulina: Gyakran alkalmazzák színezékként egészséges ételekben és italokban, például smoothiekban, joghurtokban vagy desszertekben, mivel gyönyörű kék színt kölcsönöz nekik.
    • Zöld spirulina: Széleskörűen alkalmazzák táplálékkiegészítőként, por vagy tabletta formájában. Keverhető italokhoz, turmixokhoz, vagy akár salátákhoz is.
  5. Íz
    • Kék spirulina: Általában kevésbé erős íze van, mint a zöld spirulinának, ezért könnyebb elrejteni ételekben és italokban.
    • Zöld spirulina: Jellegzetes, erős íze van, ami miatt néhányan kevésbé kedvelik, de sokan hozzászoknak és később elkezdik élvezni az ízét is.

Mind a kék, mind a zöld spirulina rendkívül hasznos táplálékkiegészítő lehet. A kék spirulina különösen magas antioxidáns tartalma miatt népszerű, míg a zöld spirulina átfogóbb tápanyagprofillal rendelkezik.

 

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 3-6 kapszula

1 adag naponta, 2-3 részletben, étkezés előtt, bő folyadékkal (az első héten csak fél adag)

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

 

Összetevők

100% bio chlorella alga (chlorella vulgaris) és 100% bio spirulina alga (spirulina platentis) por 1:1 arányú keveréke; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyag: zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid; kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz; Allergének: a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat

Összetevők táblázata

  Egységenként
100 g
Energia 1429 kJ/341 kcal
Zsír 1,7 g
- amelyben telített zsírsav 0,7 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g
Szénhidrát 10,4 g
- amelyben cukor 0,4 g
Rost 10,8 g
Fehérje (protein) 64,9 g
0,4 g
Vas 67,7 mg

Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.

 

Figyelmeztetések
  • Tárolás:Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
  • Adagolás:Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Helyes táplálkozás:Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
  • Dohányzók és azbeszttel dolgozók számára béta-karotin szupplementáció nem javasolt.

Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Gyártó
BioMenü
Cikkszám
614834
Tömeg
38 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek